Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській опері новорічна прем’єра – опера «Любовний напій»

Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької до новорічних свят подарує львів’янам комічну оперу в двох діях італійського композитора Ґаетано Доніцетті «Любовний напій». Прем’єра – 31 грудня о 18.00. Також оперу покажуть 5, 13, 21 та 28 січня.

Вперше мелодраму «Любовний напій» у Львівській опері поставили 1965 року, відтак, понад десятиліття ця опера протрималась на сцені. По тому Львівський театр опери та балету не мав вистав композитора Ґаетано Доніцетті вже понад 15 років. І ось знову відродження. Як зазначили у театрі, «Любовний напій»- це легка, весела та гармонійна п’єса, яка дарує прекрасний настрій і є справжнім новорічним подарунком шанувальникам оперного мистецтва.

Диригент-постановник вистави – Ірина Стасишин, режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Галина Воловецька, хормейстер – лауреат всеукраїнського конкурсу Василь Коваль, балетмейстер-постановник – заслужений артист України Ігор Храмов, художник-постановник – народний художник України Тадей Риндзак, художник костюмів – заслужений художник України Оксана Зінченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ