Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівському госпсуді відбудеться засідання щодо банкрутства чергового держпідприємства

Сьогодні, 7 квітня, в господарському суді Львівської області попри карантинні обмеження відбудеться підготовче засідання щодо відкриття провадження у справі про банкрутство Державного підприємства «Український регіональний спеціалізований науково-реставраційний інститут «Укрзахідпроектреставрація» (що знаходиться за адресою: м. Львів, пл.Соборна, буд. 3А).

Згідно інформації в Єдиному державному реєстрі судових рішень, заяву щодо банкрутства державного підприємства до госпсуду подало Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради. На підготовчому засіданні, призначеному на 07 квітня на 15:40 год., головуватиме суддя Андрій Морозюк.

За даними порталу YouControl, ДП «Український регіональний спеціалізований науково-реставраційний інститут «Укрзахідпроектреставрація» спеціалізується на дослідженнях й експериментальних розробках у сфері природничих і технічних наук. Засновником державного підприємства є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Станом на 07.04.2020 року «Укрзахідпроектреставрація» має податковий борг у розмірі 874 654 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ