Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У львівському коледжі відбувся перший випуск медичних сестер з реабілітації

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський медичний фаховий коледж післядипломної освіти» відбувся перший в Україні випуск медичних сестер з реабілітації у системі післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

У жовтні в коледжі запроваджено цикл спеціалізації для сестер медичних / братів медичних з реабілітації. Упродовж двох місяців слухачі активно навчалися і вправлялися, а цього тижня пройшли тестовий контроль та закріпили практичні навички.

«Особлива увага під час навчання приділялася психологічній складовій, навикам самодопомоги та комунікативним сценаріям.

Під керівництвом команди викладачів коледжу сестри медичні й медбрати продемонстрували навички, зокрема реанімаційних заходів у дорослих, профілактики пролежнів, вимірювання артеріального тиску на нижніх кінцівках, запису електрокардіографії, у випадку ампутації нижньої кінцівки.

У сучасних реаліях дуже важливо готувати сестер медичних з реабілітації, які досконало вмітимуть дбати про пацієнтів, налагодять ефективну комунікацію з пацієнтом, родичами, лікарями і стануть рівноправними членами мультидисциплінарної команди», - поінформували в медколеджі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ