Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Війна з Росією

У Львівському палаці мистецтв діє фотовиставка «Продовжуй жити!»

У фотовиставці взяли участь 30 жінок зі Львівщини та інших куточків України. Семеро з жінок є матерями загиблих військовослужбовців, а інші 23 – дружинами.

Львівський палац мистецтв Lviv Art Palace

Учора, 8 березня, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття фотовиставки «Продовжуй жити!», повідомляють на сторінці палацу. 

Творчинею одноіменного соціального проєкту, до якого ввійшла й виставка, є благодійниця Оксана Ганкевич, а фотографувала жінок фотографиня Надія Марченко. 

«Важливим завданням для матерів та дружин загиблих Героїв є стати сильнішими, зберегти пам'ять про рідних, показати світові, що світло любові, яке присутнє у цих жінках, допомагає триматися заради тих, хто живе поруч і хто буде жити в Україні після них. Жити заради того, щоб стати незалежними й вільними! Я надзвичайно вдячна дівчатам, які погодилися взяти участь в проєкті, який ми маємо змогу показати широкому загалу», – зазначила Оксана Ганкевич.

Львівський палац мистецтв Lviv Art Palace

Директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк повідомив, що надалі планують виставку експонувати в країнах Європейського союзу, про що зараз ідуть перемовини.

У закладі додають, що фотовиставка експонується у Львівському Палаці мистецтв до 13 березня і "кожний може її відвідати, віддавши шану жінкам, які через війну з московитами втратили своїх чоловіків, але заради майбутнього своїх дітей не втрачають надію на перемогу".

Львівський палац мистецтв Lviv Art Palace

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ