Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському палаці мистецтв відкрили Міжнародну мистецьку виставку – осінній салон «Високий Замок»

Сьогодні, 10 листопада, у Львові відкрили Міжнародний Осінній Салон «Високий замок» – щорічну конкурсну виставку, яку організовують Львівська обласна організація Національної спілки художників України та Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв».

Цьогорічний Осінній Салон презентує понад 200 робіт 150 різних митців з України (Львів, Київ, Запоріжжя), Польщі та Словаччини, зокрема твори Михайла Демцю, Ореста Скопа, Миколи Андрущеко, Анатолія Фурлета, Петра Сипняка, тощо, які розміщені на 3-му поверсі. 

Про це повідомили в ЛОДА.  

«Мистецтво – це не про розваги, це – про відповідальність творити, стверджувати українські цінності, і показувати світові, наскільки ми велика нація. Вважаю, що впродовж багатьох років ця добра мистецька традиція активно розвивається і відкриває все нові і нові імена митців зі Львівщини, всієї України та з-за кордону. Дякую митцям та організаторам осіннього салону за те, що ви показуєте, популяризуєте і вчите любити  українське мистецтво», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

У ретроспективній частині Осіннього салону на другому поверсі  представлять найкращі фрагменти робіт Валерія Шаленка – відомого українського художника, вітражиста та скульптури метра Ємануїла Миська. 

Традиційно на 1-му поверсі палацу мистецтв розмістяться виставку дитячого малюнку «Через терни до зірок» та виставку Українського плакату робіт студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв. 

Осінній салон триватиме до 1 грудня. Графік роботи Львівського палацу мистецтв: з вівторка по неділю, з 11 до 19 год. Вартість квитків – 100 грн (пільгові – 50 грн, для військових – безкоштовно). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ