Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівському парку культури відбудеться фестиваль «Таланти в дії»

13 травня 2017 року з 10:30 до 16:30 у Львівському парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться фестиваль «Таланти в дії».

Захід організовує благодійна організація «Care in action – Турбота в дії».  Цільовою аудиторією фестивалю є діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, а також батьки-вихователі.

О 10:30 фестивальний день розпочнеться кулінарним майстер-класом для дітей. Смаколики передадуть у спільноту «Оселя» для безхатченків.

Також відбудеться квест на території парку. Буде софтбол  для дівчат і хлопців від 10-14 років. Всіх творчих дітей зацікавить майстер-клас із рукоділля. Вироби передадуть на благодійний ярмарок у Чикаго. Відбудеться і йога від Mantra House. На дошкільнят чекають різноманітні веселі  ігри та аквагрим.

Упродовж двох годин присутні під час танцювального майстер-класу зможуть вивчити танець з яким виступлять на концерті.  Також буде урок з вокалу, бокс, міні-футбол. Досвідчений тренер Марія Саквук проведе  цікавий і змістовний тренінг для батьків-вихователів.

У другій половині дня під час фестивалю «Таланти в дії» відбудеться концерт на якому виступлять самі діти, і запрошені зіркові гості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ