Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У львівському парку побилось дві компанії

Як повідомили 28 травня у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські встановлюють обставини конфлікту в одному з львівських парків.
Фото ілюстративне

27 травня близько 21.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на території парку, розташованого на вулиці Виговського у Львові, відбувається конфлікт за участі більше ніж десяти осіб.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції, спецпризначенці, патрульні поліцейські, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Поліцейські доставили учасників конфлікту в Залізничний відділ поліції, де встановили їх особи. Також встановлено, що учасниками події були дві групи чоловіків – старші віком 28-33 роки та молодші віком 16-17 років. Двоє з них написали заяви про спричинені їм під час конфлікту тілесні ушкодження.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили два кримінальних провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, депутатку Дрогобицької міськради затримали на хабарі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ