Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львів’янина вилучили жорсткі диски вартістю 230 тисяч гривень

Як інформують у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, вчора, 17.11.2018 року, в пункт пропуску «Шегині-Медика» (Львівська обл.) смугою руху «червоний коридор» з Республіки Польщі заїхав транспортний засіб «Renault Trafic» під керуванням громадянина України з пасажирами.

Громадянин України, 28-річний мешканець Львівщини, у митній декларації заявив неправдиві відомості щодо кількості товару та його ціни.

Після заповнення митної декларації водієм та пасажирами, було встановлено, що один з пасажирів задекларував 200 шт. жорстких дисків пам’яті до ноутбука загальною вартістю 1060 євро. З метою перевірки достовірності даних заявлених у митній декларації, транспортний засіб було скеровано у місце поглибленого
огляду. Там у салоні автомобіля, в дорожній сумці та біля переднього місця пасажира митники виявили 418 шт. жорстких дисків, а також документи митних органів Республіки Польщі, згідно з якими вартість цього товару становить 31440 польських злотих, що згідно з курсом НБУ - 229 934,58 грн.

Отже, громадянин України заявив неправдиві відомості у митній декларації щодо кількості товару та його ціни. За цим фактом складено протокол за ознаками порушення митних правил, передбаченого ст. 472 Митного кодексу України. Товар вилучено, справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ