Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові 8 червня відбудеться земельний аукціон

8 червня відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди 6 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту). Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

 Пропоновані ділянки для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва знаходяться:

- на території Новороздільської ТГ (Станковецька с.р.) Стрийського району.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 9,22 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 2701,89 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

- на території Новороздільської ТГ (Станковецька с.р.) Стрийського району.Площа ділянки, що пропонується на торгах – 1,07 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 289,19 грн Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

- на території Новороздільської ТГ (Станковецька с.р.) Стрийського  району.  Площа ділянки, що пропонується на торгах – 2,71 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 1060,28 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

- на території Новороздільської ТГ (Станковецька с.р.) Стрийського  району.  Площа ділянки, що пропонується на торгах – 0,83 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 1702,76 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

- на території Добромильської ТГ (Солянуватська с.р.) Самбірського  району.  Площа ділянки, що пропонується на торгах – 6,90 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 2580,17 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

- на території Жидачівської ТГ (Бережницька с.р.) Стрийського  району.  Площа ділянки, що пропонується на торгах – 12,70 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 4843,14 грн. Детальніше ознайомитися з запропонованим лотом можна за посиланням.

Місце проведення торгів: Львівська область, м. Львів, вул. Сахарова,46. Початок земельних торгів о 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 08-00 год. до 10-40 год. за адресою: м. Львів, вул. Сахарова,46.

Останній день прийому заяв 02 червня 2021 р. до 16 год. 30 хв.

"Земельні торги є ефективним засобом збільшення надходжень до бюджету та поліпшення інвестиційного клімату громади", - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ