Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові аферистка збирала гроші на похорон живої журналістки

У Львові невідома жінка збирає гроші на похорон відомої львівської тележурналістки Софії Кохмат, яка насправді жива і здорова, повідомило proUA з посланням на «Ратушу».

Вельми здивована була заввідділом публіцистики Львівської обласної держтелерадіокомпанії Софія Кохмат, коли до неї зателефонувала знайома і поцікавилася, чи вона жива. Бліц-розслідування засвідчило, що вже близько тижня по львівських знайомих заслуженого діяча мистецтв Кохмат ходить сивочола жінка, зодягнута в чорне і, представляючись старою колєжанкою журналістки, приголомшує всіх новиною про те, що Кохмат вмерла.

 

Бідна Софія вже два дні лежить у моргу, її нікому забрати, а я зараз готую її поховання і збираю гроші», – запевняла вона друзів і товаришів журналістки, одночасно проводячи «збір коштів» на цю благородну справу.

 

Дехто зі згорьованих товаришів уже навіть купив вінки і замовив у церкві службу «за упокій». Наразі Кохмат з’ясувала, що аферистка високого зросту, одягнута в хустку, представляється прізвищем Коноваленко. До скількох артистів, перукарів і фотохудожників та інших знайомих Софії Кохмат ця добродійка вже завітала і які суми їй здали на поховання, тележурналістка не знає, а обдзвонювати і розпитувати про це вважає недоцільним. Жодної міфічної «Коноваленко» потерпіла не знає, і чому вона причепилася саме до її кола знайомих, не розуміє.

 

proUA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ