Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові буде розроблено ландшафтну карту міста

Управління архітектури департаменту містобудування продовжуватиме роботу, яку виконувало у 2006 році. Про це повідомив начальник управління архітектури департаменту містобудування Юрій Криворучко. За словами Криворучка, продовжуватиметься процес освоєння та реструктуризації територій відповідно до потреб міста, серед яких – вирішення проблем транспорту, створення в центральній частині міста пішеходної зони та інших потреб.
 «Робота управління проводитиметься по напрямках відділів. Так, відділ генерального плану міста проводитиме комплексні роботи з корегування генплану Львова, займатиметься розробкою ландшафтної карти та обґрунтування зміни меж міста спільно з ДІПМ «Містопроект», який виграв конкурс на виконання робіт по розробці містобудівної аргументації. Відділ координуватиме роботу з розробки концептуальних проектів та містобудівних обґрунтувань зміни цільового призначення земель міста», – сказав Криворучко.
Також, за словами Криворучка, розроблятимуться ландшафтні карти Львова та обґрунтування зміни меж Львова, векторні (цифрові) карти Львова. «Для цього використовуватимуть традиційну геодезію та супутникові зйомки з роздільною здатністю 40 см, що здійснюватиме нідерландська фірма, що виграла відповідний тендер. В минулому році ця робота була розпочата і зараз продовжується – вона потрібна для того, щоб розробка генерального плану міста на 20 років базувалася не на застарілих, а на новітніх технологіях», – сказав Криворучко.
Зі слів головного архітектора міста, відділ цивільної та промислової забудови продовжуватиме розробляти містобудівні обґрунтування, проекти детального планування забудови міста, регенерації існуючих кварталів центральної частини міста. Відділ інженерних споруд транспорту та геослужби підготує пропозиції щодо будівництва електропідстанції та проведе техніко-економічний розрахунок будівництва проектованої вул. Ряшівської (на ділянці від вул. Патона до вул. Кульпарківська). Водночас новостворений відділ містобудівного маркетингу займатиметься підготовкою інвестиційних містобудівних пропозицій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ