Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові бухгалтер реабілітаційного центру присвоїв 600 тис. грн

У Львові правоохоронці викрили бухгалтера, котрий розкрадав кошти реабілітаційного центру. Йдеться про розкрадання понад шестиста тисяч гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці,  до скоєння злочину причетний головний бухгалтер установи, який при надходженні коштів бюджету, призначених для оплати праці працівникам реабілітаційного центру, окремими платіжними відомостями щомісячно здійснював перерахунок коштів на свою особисту банківську картку. У подальшому, вже у банкоматах він знімав готівку, яку використовував на власні потреби.

Головному фінансисту реабілітаційного центру повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від  п'яти  до  восьми років позбавлення волі без права обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ