Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові через витік води не курсують три трамваї

Як повідомили у ЛМКП "Львівводоканал", на вул. І. Франка, 21 стався аварійний порив на трубопроводі діаметром 600 мм. На місце аварії вже виїхали бригади підприємства. Роботи триватимуть орієнтовно з 10.00 год і до 20.00 год. Про це повідомили 10 лютого у пресслужбі ЛМР.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

На час робіт буде перекрито цю ділянку для руху транспорту, а також без водопостачання буде вся центральна частина міста. Нагадаємо, по вул. І. Франка курсують трамваї номер № 3, 8, 9. На час ремонтних робіт ці трамвайні маршрути будуть закорочені. Про схему руху буде повідомлено додатково.

"Маємо витік на трубопроводі діаметром 600 мм на вул. І. Франка, 21. Ремонтні бригади підприємства вже виїхали на місце. Відповідно на час ремонтних робіт цю ділянку вулиці буде перекрито для руху транспорту. Також буде призупинено водопостачання до всієї центральної частини міста.

Орієнтовно роботи триватимуть з 10.00 год і до 20.00 год. Однак все буде залежати від складності робіт. Лише коли розкопаємо місце витоку, можна буде чіткіше сказати про терміни робіт. Сподіваємося, що все вдасться завершити швидше", — повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ