Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові деталізували та доповнили ухвалу про електронні петиції

Вчора на сесії внесли зміни до Положення про електронні петиції на території Львівської МТГ. Зокрема, затверджено зразок дорожньої карти реалізації електронної петиції. А також у документ внесли додаткові пункти, які деталізують сам процес подання та опрацювання петицій. Про це повідомляє ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Так, відповідно до доповнень, в електронній петиції може бути порушено/ зазначено лише одне питання. Після опублікування автор не може її змінити. Не підлягають допущенню до збору електронних підписів петиції, зміст яких вже є викладений в петиції, на яку триває збір підписів.

Людина має право подати лише один підпис на підтримку кожної електронної петиції. У разі встановлення обставин, які свідчать про голосування за електронну петицію декілька разів однією особою, яка використовує різні особисті кабінети, такі підписи не будуть враховуватися під час підрахунку голосів.

Збір підписів електронної петиції, яку підтримали 500 громадян до закінчення 60 календарних днів, може бути припинено. Назву електронної петиції можна вказувати лише державною мовою.

Також уточнено, що електронна петиція, яка у встановлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, після завершення строку збору підписів розглядається як звернення громадян відповідно до ЗУ “Про звернення громадян", відповідь публікується на сайті електронних петицій е-dem.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ