Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для молоді організували міжрегіональний профорієнтаційний проект "ПрофіКемп"

У середу, 8 травня, у Львові відбувся обласний фінал міжрегіонального профорієнтаційного проекту "ПрофіКемп". Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Нещодавно у Львові відбувся масштабний фінал обласного конкурсу Міжрегіонального профорієнтаційного проекту для учнівської молоді "Профікемп". Участь у змаганні взяли 6 команд - школярі з 6 міст і районів Львівщини. Протягом року учні збирали корисну інформацію про архітектуру й історію рідного краю, мандрували туристичними місцями регіону для розробки та створення туристичних маршрутів, які  конкурсанти згодом презентували членам журі.

Переможцем конкурсу стала команда "OilCity" з Борислава, яка і представить  Львівщину на всеукраїнському конкурсі в Скадовську вже влітку цього року.

"Проект дав змогу учасникам зрозуміти, які є ще незайняті ніші на території Львівщини, де б можна було себе успішно реалізувати в майбутньому. Переглядачи роботи та туристичні маршрути конкурсантів, ми вже бачимо нові якісні кадрові потенціали", - зазначила член конкурсного жур, начальник управління туризму та курортів ЛОДА Наталя Табака.

Начальник управління також запросила учасників конкурсу для співпраці та волонтерства задля промоції туристичної Львівщини як в Україні, так і закордоном. Організатором конкурсу є Львівський обласний центр зайнятості.

Нагадаємо, проект "ПрофіКемп" стартував у травні 2018 року в чотирьох областях України. Метою проекту є ознайомлення старшокласників з історією рідного краю, його природними ресурсами та туристичними можливостями. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ