Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові двоє підлітків цупили все, що погано лежить

Львівські патрульні затримали двох неповнолітніх затримали за крадіжку з підвалів. Повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Близько 4 години ранку піший патруль помітив на вулиці Володимира Великого неподалік школи двох неповнолітніх, які вийшли перед цим з під‘їзду. Вони мали при собі аудіоколонки, металеву вафельницю, гасову лампу та скляний бутель. Коли згадані особи помітили патрульних, пришвидшили ходу і намагалися уникнути зустрічі з ними.

Інспектори запитали в підлітків, що вони роблять у такий час на вулиці, проте ті не змогли дати чіткої відповіді. А про речі сказали, що знайшли на смітнику. Патрульні оглянули речі і зрозуміли, що їх зберігали у сухому приміщенні, а на вулиці вже довший час падав дощ.

Полісмени викликали ще один екіпаж на підмогу. Обстежили територію біля будинку з якого вийшли підлітки і виявили відчинені двері до підвальних приміщень. Всередині у двох підвалах були очевидні ознаки злому та проникнення.

Хлопці зізналися, що обікрали підвали, аби частину речей забрати собі, а частину продати через інтернет.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, хлопців 16 та 17 роківзапросили у Франківський відділ поліції, де слідчі вручили їм повістки про подальший розгляд справи.

Патрульні вже неодноразово затримували згаданих осіб за крадіжки. Зокрема, за крадіжку телефону а також за крадіжку керамічних тарілок зі стін у школі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ