Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові електротранспорт напівпаралізований - на дротах намерз сніг

Як повідомили у диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс», затримка у русі трамваїв на вул. Підвальній-Руській сталась через обледенілість ліній електропередач. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На цей час рух трамваїв через площу Ринок відновлено, а з 9:00 год. трамваї стоять на площі Торговій. Причина затримки така ж – погодні умови, через які замерзають контактні лінії електропередач.

«Якщо трамвай має трохи більше сили збити той лід, який намерз на контактних дротах, то з тролейбусами ситуація дещо гірша. Намерзання на дротах не дозволяє машинам рухатись, контакти іскрять і тому маємо проблеми. Найважча ситуація в так званих прольотах – на вул. Стрийській, де рухається тролейбус №5, вул. Любінській - №9 та №11, який курсує до кладовища та Тублікарні.

Ми відсилаємо на проблемні місця аварійні бригади, які будуть палками збивати лід з контактних мереж. Сподіваємось, що протягом дня погода покращиться і лід не намерзатиме», - повідомив Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ