Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові функціонує ще одна прийомна сім’я

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про забезпечення функціонування прийомної сім’ї, яка переїхала проживати до Львова із Житомирської області. В цій прийомній сім’ї виховується четверо дітей. Про це повідомили 23квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович

Станом на сьогодні у Львові функціонує 12 прийомних сімей, які прийняли на виховання 21 дитину, а також 6 дитячих будинків сімейного типу, в яких проживає і виховується 51 дитина.

Найближчим часом планують створити ще дві прийомні сім’ї у Львові. Кандидати в батьки-вихователі вже пройшли навчання і готуються прийняти дітей.

"Кожна дитина має право на сім’ю, а тому ми і надалі продовжуємо працювати для того, щоб діти виховувались в сім’ях, які про них піклуватимуться. Ми продовжуємо пошуки кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі та патронатні вихователі", - зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР.

Контакти: управління "Служба у справах дітей" департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, пл. Ринок, 1, каб. 519, 523, e-mail: [email protected]; тел.: 235−40−40, 297−58−83.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ