Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові грабіжники протаранили авто з поліцейськими

Сьогодні вночі, 15 грудня, троє працівників сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції отримали травми під час ДТП. Вони затримували двох озброєних зловмисників, причетних до крадіжок з магазинів. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

На Львівщині під час затримання озброєних зловмисників травмовано троє поліцейських

Отож, у Жовківське відділення поліції надійшла інформація про крадіжки з двох магазинів у селі Боброїди. Екіпаж служби реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції, у складі трьох поліцейських, на службовому автомобілі «Рено» негайно виїхали на місце події і на виїзді з села виявили мікроавтобус зловмисників - білий «Фольксваген ЛТ».

Зловмисники намагались втекти від поліцейських, на неодноразові вимоги правоохоронців зупинитись не реагували. Під час переслідування працівники групи реагування змушені були зупиняти мікроавтобус, перегородивши йому дорогу службовим автомобілем. Відбулось зіткнення, внаслідок якого троє правоохоронців, з них одна жінка, були травмовані, а поліцейський автомобіль отримав суттєві пошкодження.

Незважаючи на це, працівники групи реагування затримали двох озброєних раніше судимих за крадіжки, розбої та грабежі зловмисників. Один з них – 39-річний львів’янин, інший – 30-річний мешканець Камянко-Бузького району.

Правоохоронці вилучили у затриманих вогнепальну зброю  та пристрої для зламування замків (віджими, кусачки…) та автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації. Мікроавтобус, на якому втікали зловмисники, був завантажений товаром, викраденим з магазинів.

Працівники групи реагування з травмами різної важкості були госпіталізовані у хірургічне відділення Жовківської лікарні.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження КК України.

Злочинцям позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ