Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть звести багатофункційний комплекс

На вул. Персенківка, 2 у Львові ТДВ «Львівський завод будівельних виробів» та ТОВ «Смартпробуд» планують збудувати комплекс багатофункційних будівель. Тут будуть офіси, об’єкти культурного призначення, побутового обслуговування населення та дитсадок короткотривалого перебування.
Фото - ЛМР

Також у комплексі передбачено створення перехоплювального паркінгу. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев сьогодні, 12 липня, під час засідання виконкому Львівської міської ради.

«Тут планується сформувати такий багатофункційний комплекс з офісами і функціями обслуговування населення та апартаментами. В майбутньому поруч планується будівництво офісних будівель з іншого боку вулиці Персенківка. А також відновлення промисловості на прилеглих ділянках.

Для обслуговування працівників і для молодих сімей в тому числі працівників ІТ-сфери, які працюють в офісах, передбачено такий змішаний об’єкт. Тут сформовано громадські простори, вулиці та площі. Передбачено заїзд для пожежної машини з належним проїздом територіями по всьому комплексу», – розповів Антон Коломєйцев.

Також в комплексі передбачено великий дворівневий паркінг на 750 паркомісць, що значно більше, аніж потреба комплексу. Паркінг проте виконуватиме перехоплюючу роль, тож люди, які заїжджають з вул. Стрийської, зможуть  залишити тутавтівку і  рухатися далі громадським транспортом.

«Ми отримали гарантійний лист про те, що підприємці планують забезпечити наявність медичних, освітніх, культурних, спортивних та соціально-побутових функцій, які забезпечить потреби даного комплексу та якими зможуть скористатись інші мешканці району та працівники підприємств. Під час реалізації набір даних функцій та потреби у їх площах планують детально узгодити з відповідними підрозділами міської ради. Також в майбутньому будуть координувати перерозподіл цих площ в разі змін функціонального призначення», – зазначив Антон Коломєйцев.

Також забудовник планує долучитись до створення і реалізації соціально-економічних проєктів покращення інфраструктури району і міста. Підприємці мають намір сплатити пайовий внесок, який діяв раніше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ