Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові іноземець намагався дати патрульним хабар

Сьогодні о 15 годині 30 хвилин проїжджаючи перехрестя Проспекту Чорновола та вулиці Городоцької патрульні помітили автомобіль Renault Kangoo, водій якого порушив вимоги дорожнього знаку 3.22 "Поворот праворуч заборонено". Про це інформує Патрульна поліція Львівської області

Транспортний засіб зупинили і під час перевірки документів, виявилося, що у 28-річного іноземця, мешканця Пустомитівського району нема посвідчення водія відповідної категорії.

На водія почали виносити постанови за порушення ПДР, однак чоловік захотів уникнути відповідальності і запропонував патрульним 2 батальйону неправомірну вигоду в сумі 500 гривень.

Патрульні неодноразово попереджали чоловіка аби він припинив протиправну поведінку, однак він наполягав на своєму.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції і тепер порушнику загрожує кримінальна відповідальність за ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

На чоловіка винесли об'єднану постанову за двома статтями: за ч.1 ст.122 (Невиконання вимог дорожніх знаків) КУпАП та за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ