Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові інспектори ТОРу врятували чоловіка в критичному стані

Як інформує прес-служба Патрульної поліції Львівської області, 15 квітня близько 22 години групі тактико-оперативного реагування (ТОР) прийшло завдання про бійку на вулиці Марка Вовчка.

Забігши до квартири інспектори миттєво оцінили ситуацію. Там лежав чоловік з проникаючим пораненням шиї із критичною кровотечою. Оскільки патрульні володіють навичками із надання домедичної допомоги, то одразу почали рятувати чоловіка. Інспектори Юрій Шняк та Роман Гунька затискали по черзі сонну артерію пальцями і відтак зупинили кровотечу.

Щойно приїхали медики, патрульні передали у їхні руки 33-річного чоловіка. Швидка госпіталізувала його у критичному стані. Тим часом, напарники хлопців розшукали ймовірного винуватця, який наніс тілесні ушкодження.

44-річного чоловіка, брата потерпілого, патрульні розшукали обстежуючи прилеглі території. Він спробував втекти, однак марно, адже патрульні наздогнали його.

Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили ніж з слідами схожими на кров. Підрозділ ТОР здійснював охорону місця події до приїзду слідчих Залізничного відділу поліції. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ