Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові комунальники чистять дороги від болота і піску

Фото комунальних служб
Фото комунальних служб
Фото комунальних служб
Фото комунальних служб
1/2
Відколи зійшов сніг, комунальні служби міста розпочали прибирати прибордюрні частини вулиць від піску і болота. Про це інформує ЛМР.

Так, за минулий тиждень комунальники вивезли 896 т або 689 м3 прибардюрного бруду з усіх районів міста. Для вивезення бруду в кожному районі залучають 3-4 самоскиди, 1-2 трактори з причепом та 2-3 навантажувачі.

«Основні зусилля районних адміністрацій зараз зосереджені на прибиранні вулично-дорожньої мережі від залишків прибордюрного бруду. Спочатку двірники згрібають бруд в невеликі купки вздовж дороги, а потім приїздить техніка – самоскиди чи трактори і забирають цей бруд.

До прикладу, за минулий тиждень було вивезено 896 т, або 689 м3, прибордюрного бруду. Для цього у кожному районі працює 3-4 самоскиди, 1-2 трактори з причепом та 2-3 навантажувачі.

За сприятливих погодних умов щоденно працює 5 порохотягів: 4 великих та 1 малий. Також зараз щоденно в центральній частині міста працює поливальна машина», – розповідають у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Що важливо, прибираючи прибардюрну частину від бруду, двірники звертають увагу на стан дощоприймачів, адже вони можуть бути забиті від накопиченого піску чи болота. Відтак при виявлені неробочих дощоприймачів комунальники проводять їх прочищення та, за потреби, ремонт.

«До ручного прибирання вулично-дорожньої мережі щоденно в середньому залучаємо також 348 робітників санітарної очищення наших шляхоремонтних підприємств (ШРП) та інших підрядних організацій. А у приєднаних селах територіальної громади в середньому в день працює 43 робітники саночистки», – додають у департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ