Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові лікарі подарували сучасне мультимедійне обладнання дітям з порушеннями слуху

29 січня члени головної управи Українського лікарського товариства відвідали Львівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат «Марії Покрови», де навчаються діти з порушеннями слуху. Під час свого візиту вони подарували вихованцям школи сучасне мультимедійне обладнання для навчання.
Фото - прес-служба Українського лікарського товариства у Львові.
Фото - прес-служба Українського лікарського товариства у Львові.
Фото - прес-служба Українського лікарського товариства у Львові.
Фото - прес-служба Українського лікарського товариства у Львові.
Фото - прес-служба Українського лікарського товариства у Львові.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Українського лікарського товариства у Львові.

Придбати мультимедійну систему стало можливо завдяки благодійному аукціону, який відбувся під час святкування щорічної лікарської «Маланки».

Голова Українського лікарського товариства Олег Дуда розповів, що діти справили на нього неабияке враження ще під час першого знайомства, коли вони завітали на екскурсію у Музей історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина. Тоді ж і з’явилася ідея допомогти школі з обладнанням для навчання.

«Традиційно 13 січня ми святкуємо «Маланку» і частиною цього заходу є благодійний аукціон. Останні два роки ми допомагали Будинку воїна у Львова. Це місце, де наші воїни, учасники бойових дій, можуть відпочивати і проводити свій час. У той день, коли ви були у нашому Музеї виникла ідея присвятити наступний благодійний аукціон вам. Ми знали, що вам потрібен ця мультимедійна система», – звернувся Олег Дуда до вихованців школи.

Він закликав дітей прагнути нових знань та прямувати до своєї мети.

«Це найменше, що ми можемо зробити для вас. Я переконаний, що ця дошка і проектор дасть вам можливість добре вчитися і ви досягнете тієї мети, яку собі заплануєте. Для цього вам потрібні знання, які дають вам ваші педагоги. Вам потрібно це засвоїти та імплементувати у наступні здобутки. В житті завжди треба боротися і за знання також потрібно боротися. Я впевнений, що у вас все вийде. Успіху вам і нових цікавих звершень!», - сказав Олег Дуда.

Члени головної Управи Українського лікарського товариства передали мультимедійну систему дітям та педагогам.

Олег Дуда наголосив, що завжди на Галичині лікарська спільнота долучалася до розвитку молоді. Саме тому, сучасним лікарям важливо підтримувати та продовжувати добрі галицькі традиції.

Директорка школи Ірина Жук зазначила: «Для наших дітей дуже важливим є візуальний аналізатор. Наші дітки сприймають все більше завдяки зору. З допомогою таких приладів, який сьогодні нам передали лікарі Українського лікарського товариства у Львові, вони можуть яскравіше сприймати цей світ та розвиватися. Це нам дійсно було дуже необхідно».

За її словами, прилад використовуватимуть для старшої школи, адже наразі у школі лише один комп’ютерний клас.

«Нам дуже приємно, що Українське лікарське товариство у Львові започаткувало таку нашу дружбу і співпрацю, що вони звернули увагу на нашу школу. Діти ходили на екскурсію у Музей історії медицини Галичини. Ми не очікували, що наші діти так відреагують, але вони були у захваті від побаченого.

На знак подяки ми підготуємо концерт до свята Стрітеня і запрошуємо на нього лікарів із Українського лікарського товариства та усіх причетних, аби вони побачили наскільки талановитими є наші діти», – сказала Ірина Жук.

Українське лікарське товариство у Львові висловлює щиру подяку усім гостям, меценатам та благодійникам, які долучилися до благодійного аукціону та тим, хто приймав активну участь у торгах на аукціоні.

Нагадаємо, що 13 січня відбувся щорічний лікарський бал «Маланка 2020». Під час святкування традиційно відбувся благодійний аукціон. Цьогоріч на ньому збирали кошти для закупівлі мультимедійного обладнання Львівській спеціальній школі Марії Покрови І-ІІІ ст для дітей із порушенням слуху.

Також нагадаємо, як повідомляли раніше, 19 грудня, у День Святого Миколая, Українське лікарське товариство у Львові провело благодійний захід для вихованців Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Марії Покрови», де навчаються діти з порушеннями слуху.

Тоді юні гості, разом із своїми педагогами, відвідали Музей історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина та отримали солодкі подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ