Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові малолітній хлопець намагався пограбувати 23-річну дівчину

Учора, 21 грудня, увечері у львові на вул. Авазовського одна дівчина поверталася додому, невідома особа, підійшовши зі спини, закрила їй рот і намагалася повалити на землю та вирвати сумку. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Громадянка впала разом з невідомим на землю. Вона запам‘ятала, що від падіння він розбив голову. Сумку їй вдалося відстояти, і дівчина почала втікати.

Потерпіла вибігла на дорогу і наштовхнулася на патрульну поліцію. Вона одразу розповіла, що запам‘ятала шапку нападника і повідомила, що у нього розбита голова. Дівчину посадили в службовий автомобіль і вирушили на пошуки невідомого. Біля одного із магазинів виявили хлопця з травмованою головою, в цей момент йому невідомі чоловіки надавали допомогу. Шапка у хлопця була така ж як у підозрюваного.

Згодом виявилося, що хлопець неповнолітній, йому 14 років. Він плутався у поясненнях де він отримав ушкодження. Згодом таки розповів як нападав на дівчину і сказав, що його намовили старші друзі і він просто хотів її налякати. Потерпіла упізнала нападника. На місце викликали окрім слідчих, маму юнака. Для підозрюваного викликали швидку допомогу, яка забрала його до лікарні. Потерпіла у Франківському відділі поліції написала заяву.

Патрульна поліції Львова закликає батьків стежити за своїми дітьми, цікавитись де і з ким вони спілкуються. Діти повинні бути під пильним наглядом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ