Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові на Грінченка відкрили ще одну амбулаторію сімейної медицини

Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
1/5
Сьогодні, 14 червня, у Львові на вул. Грінченка, 6 відкрили ще одну амбулаторію сімейної медицини. Ця амбулаторія є вже шостою у складі 1-ої міської клінічної лікарні та 14-ою у Львові загалом, інформує кореспондент Гал-інфо.

Амбулаторія сімейної медицини на вул. Грінченка буде обслуговувати 8 800 мешканців навколишніх будинків. Також тут облаштовано три камери спостереження.

Як розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР, ця амбулаторія є особливою перш за все тим, що перед будівлею облаштований спеціальний загороджений майданчик для дитячих візків.

"Це новинка, такого у Львові ще не було. Це дуже зручно, адже батьки із малими дітьми зможуть залишити дитячий візок на майданчику. Ця територія закривається, а також є камери спостереження", - зазначив Володимир Зуб.

«Приміщення невелике, тут є до 100 м кв. Усі кабінети розміщені на першому поверсі - реєстратура, хол, кабінет завідувача амбулаторії, два кабінети лікарів сімейної медицини, процедурний та маніпуляційний кабінети. 

Вартість цього проекту становить майже 855 тис. гривень. 737 тис. гривень надійшли із бюджету розвитку, ще майже 91 тис. грн - із бюджету міста. Також працівники лікарні залучили  для придбання обладнання позабюджетні кошти на суму 113 тис. гривень»,  - розповів  начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

За словами Галини Гондарук, завідувача амбулаторії  сімейної медицини №6 1-ої міської клінічної лікарні  ім. Князя Лева, усього тут налічується 16 працівників  - 6 сімейних лікарів, 8 медсестер, реєстратор та молодша медсестра.

"Тут ми надаємо первинну медичну допомогу, також у амбулаторії можна зробити кардіограму, ін'єкції та щеплення", - сказала Галина Гондарук.

Заклад працює з понеділка до суботи із 08:00-19:00.

Нагадаємо, минулого  року у Львові запрацювали дві амбулаторії сімейної медицини на вул. Лінкольна, 53 та Любінська, 94.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ