Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на одній з котелень замінили все обладнання

У Львові у котельні на вул. Самчука повністю замінили все обладнання, тому у новому опалювальному сезоні вона працюватиме автоматичному режимі.

Про це повідомляє ЛМР.

"Фактично ми вже завершили повну реконструкцію котельні на вул. Самчука. Тут наші ремонтні служби демонтували все старе обладнання, яке відпрацювало вже два нормативних терміни, і змонтували нове. Відтак, вже цього опалювального сезону котельня працюватиме в автоматичному режимі. Тобто всі параметри роботи котельні будуть відображатися в нашій центральній диспетчерській, а температура подачі теплоносія до споживачів регулюватиметься автоматично, відповідно до зміни температури зовнішнього повітря", - пояснюють у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Як додають на підприємстві, також цього року проводиться реконструкція ще двох котелень – на вул. Личаківська і вул. Стецька. Тут роботи ще тривають. Однак до початку опалювального сезону будуть завершені.

Відзначимо, на балансі ЛМКП "Львівтеплоенерго" знаходиться 187 котелень. Станом на сьогодні до опалювального сезону котельні готові на 98%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ