Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Святвечір бездомні спільно розділять святкову трапезу

Пам’ятаючи про потребуючих громадян Львова та родинність величного свята Різдва Христового, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян організовує Святу Вечерю для бездомних мешканців нашого міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святвечір відбудеться 6 січня о 17:00 год. у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а, для близько 40 осіб, котрі отримують в Центрі соціальні послуги. 

«Вечеря складатиметься з традиційних для українського столу страв – це кутя, пампухи, узвар, тощо. Приємно зазначити, що в організації вечері нам допомагають: отці Редемптористи, отці Салезіани і Згромадження сестер Святого Йосифа», - зазначив директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

«Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо, потребують відчути миттєвості Різдвяного святкування та радості єднання, тому організація таких акцій є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян, а долучення благодійників, якнайкраще символізують у переддень Різдва, єднання довкола потреб знедолених», - каже заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Важливо наголосити! В зимовий період актуальним стає питання забезпечення чистим та теплим одягом і взуттям. Відтак, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян звертається до усіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих, й закликає, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів та одягу, які так необхідні львів’янам, яким нікуди йти. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, оскільки навіть маленький внесок кожного послужить вагомим вкладом у велику справу.

З питань співпраці прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3а.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ