Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові нагородили переможців учнівських олімпіад та конкурсів

27 травня у Львівському національному університеті імені Івана Франка нагородили переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурс-захисту науково-дослідницьких робіт, педагогічних працівників, які їх підготували. Про це повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

За інформацією департаменту освіти і науки Львівської ОВА, у цьому навчальному році 55 учнів із Львівщини стали призерами всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 31 учень – член Малої академії наук став призером всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт.

Подяки Львівської обласної ради талановитим учням закладів загальної середньої освіти і педагогічним працівникам вручили в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк, депутатки Львівської обласної ради Парасковія Дворянин і Звенислава Мамчур.

Від імені Львівської обласної ради Ярослав Гасяк подякував учням за наполегливість у навчанні, а вчителям і батькам за передачу мудрості нашому молодому поколінню.

«Запрошую молодь долучатися до розбудови держави, працюючи в майбутньому в органах місцевого самоврядування чи органах державної влади. Адже країна потребує фахових і талановитих працівників, які розвиватимуть Україну. Дякуємо Збройним Силам України за можливість вчитися і здобувати нові знання», – сказав Ярослав Гасяк.

Звертаючись до призерів учнівських олімпіад, заступниця голови комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин підкреслила, що ми відрізняємося від нашого ворога тим, що вміємо створювати, а не руйнувати, вміємо змагатися, дотримуючись правил.

«Ви є тими, хто вміє конкурувати по-чесному. А той уміє змагатися, хто має добре коріння і добірні гени. Тому сьогодні найвищий час подякувати за це своїм батькам.

Той вміє добре конкурувати і змагатися, хто має достойних професійних провідників. Тому сьогодні найвищий час подякувати вчителям, які допомогли вам стати переможцями.

І той вміє добре перемагати, хто не сумнівається, хто вірить в себе. Тому сьогодні найвищий час вам подякувати собі.

Ми пишаємося вами! Я впевнена, що Україна має добре запліччя і гарне майбутнє у вашій особі. Переконана, що ще не на одному світовому майданчику прозвучать ваші прізвища», – наголосила Парасковія Дворянин.

У вітальному слові Звенислава Мамчур зазначила, що талановита молодь вже сьогодні творить свій простір.

«Адже ви не тільки очікуєте, як хтось вам збудує майбутнє, ви вже почали його будувати сьогодні. Дякуючи науковим керівникам, вчителям і батькам, ви своїм навчанням щодня і щогодини наближаєте нашу перемогу», - акцентувала Звенислава Мамчур.

Учні-переможці та їх наставники отримають грошові премії з обласного бюджету: за I місце – 6 тис. грн, II місце – 5 тис. грн, III місце – 4 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ