Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові новий сквер "Камʼянка" може перетворитися на смітник, - депутатка

Попри те, що новий львівський сквер «Камʼянка» офіційно відкрили ще у липні цього року, його й досі не передали на утримання жодному балансоутримувачу. У результаті, територія скверу не прибирається, а перетворюється на смітник.

Про це повідомила ініціатор створення скверу, голова екологічної комісії ЛМР, депутат міської ради Ірина Оршак, йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

 Під час сесії міської ради 19 вересня вона нагадала, що новий сквер у Львові створили у 2017 році, а влітку завершився благоустрій його території вартістю у 5 млн гривень. Та вже за кілька місяців сквер опинився у занедбаному стані.

«Сквер красивий, просторий, має зони дитячого, спортивного і молодіжного дозвілля, є лавки, урни для сміття. Та уже зараз не світять усі ліхтарі, урни для сміття переповнені. Об’єкт і досі не передано на баланс та не призначено відповідальну особу. Тобто, об’єкт зробили, а що з ним буде далі, хто його доглядатиме, чиновникам байдуже», - наголосила Ірина Оршак.

 За її словами, зараз сквер час від часу прибирають працівники ЛКП «Рясне-402». Втім утримання «Камʼянки» має відбуватися на постійній основі.

«Ми створювали сквер, щоб місцеві мешканці отримали гарну зону для відпочинку. Але через безвідповідальність і неефективні управлінські рішення «Камʼянка» вже незабаром може перетворитися на сміттярку. Вимагаю не допустити цього і забезпечити належний догляд і утримання скверу», - заявила Ірина Оршак під час сесії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ