Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголосили конкурс на посаду директора Палацу мистецтв

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади директора комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв». Про це інформує ЛОР.
Фото: lvivpalace.art

Особа, яка хоче взяти участь у конкурсі, має подати документи на поштову та електронну адресу [email protected] або особисто за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, ІІІ поверх, каб. 335.

Документи приймаються з 9 травня 2024 року упродовж 30 (тридцяти)  календарних днів в робочі дні тижня з 9:00 до 18:00, у п’ятницю з 9:00 до 16:45 (обідня перерва з 12:30 до 13:30).

Початок формування конкурсної комісії стартує з 9 травня 2024 року.

Дата та місце проведення І засідання комісії з конкурсного відбору – 17 червня  2024 року за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, ІІІ поверх,                 каб. 307
Додаткова інформація надається за тел: 2-999-807. Контактна особа – Назарко Соломія Олегівна.

З умовами конкурсу та кваліфікаційними вимогами до кандидатів можна ознайомитися тут.

До складу комісії з конкурсного відбору кандидата на посаду директора комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв» включаються три представники громадських організацій. Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають кандидатури управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради. 

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії потрібно скерувати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради до 23 травня 2024 включно разом з відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії (копію статуту та анкети, зразок останніх додається на сайті).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ