Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опалення отримують 2083 житлових будинки у Львові

За інформацією від ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго», станом сьогодні на ранок опалення отримує 98% житлових будинків міста з центральним опаленням. Щодо медичних і освітніх установ, то тепловики майже 100% подали тепло до медичних установ і до 96% закладів освіти.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

«Процес подачі опалення до наших споживачів ще триває. Є будинки, які поки не беруть тепло, є кілька котелень, які за вчорашній день газовики не встигли розпломбувати, є кілька будинків, де виникли пориви на трубопроводах внутрішньобудинкової системи, і балансоутримувачі зараз їх ліквідовують.

Наше завдання - подати тепло до будинку, а вже мешканці, балансоутримувачі – ОСББ, ЖБК, управляючі компанії, вирішують самі чи їм відкривати засувку і брати тепло. Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі опалення. Швидше за все, що батареї можуть бути заповітрені і їх потрібно розповітрити», - пояснюють тепловики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ