Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові патрульні затримали чоловіка, причетного до крадіжки (Відео)

Як інформують у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вчора, 19 листопада, близько другої години дня, екіпаж 2 батальйону прямуючи на ДТП, почув у рацію про грабіж на вулиці Долинського.

Невідомий високий чоловік у чорній куртці, шапці, в шарфі у білу з чорним клітинку замотаним під очі 5 хвилин тому вирвав з рук дівчини телефон. Патрульні вирішили спрацювати по орієнтуванню, оскільки були неподалік.

Звернувши із вулиці Замарстинівської на вулицю Лемківську побачили схожого за описами чоловіка. Йому повідомили, що неподалік трапився злочин, тому буде проведена поверхнева перевірка. Чоловік категорично відмовився і почав втікати. Інспектор 2 батальйону Олексій Бобров почав його наздоганяти. Втікач викинув телефон у чохлі такий самий, як описала потерпіла. За кілька метрів патрульний наздогнав і повалив на землю чоловіка. Застосувавши тактичні прийоми на нього одягнули кайданки. 

Затриманим виявився 22-річний львів’янин. 18-річна потерпіла упізнала його та свій мобільний. Сума збитків – 9000 гривннь.

Чоловіка після проведення слідчих дій помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ч.1 ст.186( Грабіж). Стаття передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ