Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові під час виставки «Весна Текстури» пройде доброчинний аукціон

У Львові пройде у рамках виставки «Весна Текстури» пройде доброчинний аукціон. Організатори заходу – ГО «Мистецьке об’єднання «Текстура» та Благодійний фонд «Допомога і турбота».

Виставка «Весна Текстури» - це мистецький проект, який був створений з метою популяризації сучасного мистецтва. Головним призначенням цього культурного заходу є створення платформи, яка дає змогу молодим митцям реалізувати свій талант, розкриває їх творчий потенціал та надає можливість показати свої роботи ширшій аудиторії.

Цьогоріч, у межах виставки відбудеться благодійний аукціон організатором якого виступив Благодійний фонд «Допомога і турбота». Усі зібрані кошти із продажу картин будуть передані на лікування Матвія Урбанського. Маленькому хлопчику, якому виповнилося всього лиш 4 місяці, нещодавно лікарі поставили страшних діагноз – пухлина головного мозку. Волонтери Благодійного фонду «Допомога і турбота» закликають усіх небайдужих людей долучитися до благодійного аукціону, аби допомогти маленькому Матвійку та врятувати його життя. 

Відкриття виставки та благодійний аукціон відбудуться 23 квітня 2016 року у «Музеї ідей» (вул. Валова, 18а). Початок о 17:00.

Виставка триватиме з 23.04 по 05.05.2016 року.

Контактний тел.: 067 38 38 128; 063 38 38 062.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ