Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові підлітки викрадали керамічні тарілки зі школи

У Львові дирекція школи на вулиці Симоненка звернулася до патрульних і повідомила, що 22 вересня невідомі хлопці вкрали керамічні тарілки зі школи. Зазначили, що вони антикварні коштують за їхніми підрахунками кожна 300 гривень. Про це повідомили у патрульній поліції Львова

Згаданий інцидент зафіксували камери відеоспостереження школи. Інспектори переглянули відео і упізнали двох підлітків, які вже і раніше притягалися за крадіжки.

Одному 17 років, а другому – 15. Останнього юнака нещодавно затримали за крадіжку мобільного телефону, однак заявники відмовилися писати заяву, коли їм повернули майно. Також підліток зараз проходить за двома епізодами: за завдання тілесних ушкоджень та крадіжку речей.

Підлітки ніколи не навчалися у цьому навчальному закладі.

Екіпаж патрульних обстежив територію і вже за півгодини виявив їх на вулиці Рубчака. Підлітки зізналися у скоєному і сказали, що продали тарілки на антикварному ринку. На місце події викликали слідчих та представників сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ