Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові побільшало охочих стати водіями електротранспорту

Вперше за останні чотири роки у «Школу водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» вдалося одночасно набрати кворум для двох груп за спеціальностями «водій трамвая» та «водій тролейбуса». За рекордні два тижні навчальні групи практично сформовані. Про це повідомляє ЛМР.
Фото Олени Ляхович

На сьогодні є ще одне місце у групі «трамвайників», та три – у групі «тролейбусників». Відтак, охочих запрошують зголошуватися. Майбутнім водіям гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату.

«Останній раз таку активність ми фіксували у 2020 році, коли через карантинні обмеження багато людей залишилось без заробітку. Тішить, що зараз приходять люди, які свідомо обирають професію водія електротранспорту, та мають потенціал розвиватися разом із нами» - зазначають у Львівелектротрансі. 

Саме навчання розпочнеться у другій половині листопада. Курси – безоплатні. Тривають 3 місяці: два – теорія, один – практика.

Після завершення навчання випускникам гарантують офіційне працевлаштування з заробітною платою від 25 до 35 тис. грн. А також:

• Оплачувані відпустки (31 календарний день) та оплачувані лікарняні;  

• Санаторно-курортне лікування та путівки в літні табори для своїх дітей. 

• Можливість виходу на пільгову пенсію.  

У комунальному підприємстві наголошують, що посвідчення водія трамвая або тролейбуса  дійсне на всій території України. Відтак, власники таких посвідчень зможуть працювати за фахом і в інших українських містах. 

Більше інформації про можливість опанувати професію водія трамвая та тролейбуса – за телефоном 067 429-21-96. Або на офіційному сайті ЛКП «Львівелектротранс» у рубриці «Школа водіїв».  Школа проводить набір та навчання на постійній основі, тож охочих запрошують зголошуватися. 

До слова, на сьогодні у комунальному підприємстві є 40 вакансій водіїв трамваїв та 30 – водіїв тролейбусів. 

Додамо, що близько 100 вакансій водій автобусів є в міському АТП-1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ