Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові подискутують про розвиток медичного туризму в області

У середу, 30 жовтня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться панельна дискусія ʺМедичний туризм на Львівщині: можливі вигоди та перешкоди для розвиткуʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
У Львові подискутують про розвиток медичного туризму в області

У межах XX міжнародної виставки ʺТурЕКСПОʺ порушать питання актуальності та перспектив розвитку медичного туризму на Львівщині.

Захід збере в одному місці усіх, хто працює у сфері медичного туризму – від власників та керівників медичних закладів до представників туристичних агенцій, страхових компаній, спеціалістів у галузі права, представників органів влади.

Як повідомляють організатори, метою заходу є отримання комплексного розуміння щодо перспектив розвитку медичного туризму на Львівщині, а також визначення чітких орієнтирів.

Спікери панельної дискусійної панелі – міський голова Трускавця Андрій Кульчинський; радник президента, голова комісії з питань охорони здоров'я та медичного туризму ICC Ukraine - Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати Анна Гучок; експерт з медичного туризму, директор представництва Turkish Healthcare Travel Council у Литві Ліана Соколова; завідувач кафедри медичного права Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, Почесний Амбасадор Львова Ірина Сенюта; кандидат медичних наук, заступник генерального директора з медичних питань Міжнародної реабілітаційної клініки Козявкіна Михайло Гордієвич.

До участі у панельній дискусії запрошують власників, керівників, топ-менеджерів медичних закладів, лікарів, власників та представників туристичних компаній, туристичних операторів, представників страхових компаній, представників готелів, ресторанів, СПА та оздоровчих закладів, представників органів влади.

Зазначимо, для участі у панельній дискусії необхідна попередня реєстрація. Дедлайн подачі заявки до 10:00 год 30 жовтня. Контактна особа – Юля, 0634323103.

Організаторами заходу є управління туризму та курортів, Львівський кластер медичного туризму, управління туризму ЛМР, Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

Нагадаємо, Міжнародна виставка ʺТурЕКСПОʺ – це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та представників міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ