Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові покажуть дитячі музичні вистави “Вкрадене Різдво, або Незвані гості...”

Один із героїв актуальної казки - Павук Павутін, з підступністю якого борються непереможні сили Країни Світла

13 та 14 січня у Львові, в Палаці залізничників (“РОКС”, вул. Федьковича, 54/56), показуватимуть музичну виставу для дітей “Вкрадене Різдво, або Незвані гості...” - від творців "Різдвяних пригод Святого Миколая", які у грудні зібрали понад десять аншлагів.

“Вкрадене Різдво, або Незвані гості...” - метафорична історія про Різдвяні дива. Сюжет - казковий, але з актуальними поворотами. У Країни Світла усі готуються до Різдвяних святкувань. Злий цар Країни Темряви Павук Павутін ненавидить Різдво, тому хоче захопити Країну Світла. Лиходію  допомагають три його сестри: Брехня, Жадібність і Заздрість. Магія та хитрощі, чари та обман… І на противагу їм - непереможні сили Країни Світла!

“Вкрадене Різдво” - видовищна, добра та повчальна казка, яка перенесе дітей у дивовижній світ, в якому вони зустрінуться з улюбленими казковими героями, що опинилися у сучасних реаліях та ще й при дивних, несподіваних обставинах.

- Наші діти щодня зустрічаються зі страшними реаліями війни: ракетні небезпеки, повітряні тривоги, укриття, новини з фронту, втрати... - каже продюсерка музичної вистави “Вкрадене Різдво, або Незвані гості...”, народна артистка України Ірина Мазур. - Тому з дітьми треба говорити про війну. Говорити у різний спосіб - і засобами сценічного мистецтва, зокрема. Так у нашій виставі появився антигерой Павук Павутін - як уособлення абсолютного зла. Йому протистоять сили добра і світла. Які б плани не мало зло, Різдво у наших дітей ніхто не має права вкрасти!      

У музичній виставі задіяно понад два десятки артистів відомого ТанцТеатру "Життя". “Вкрадене Різдво” буде цікаве не лише дітям 5-12 років. Адже усі ми родом з дитинства, чи не так? Творимо Різдвяно-Новорічні спогади разом!” - зауважують творці казки.

Квитки на музичну виставу “Вкрадене Різдво, або Незвані гості...” 13-14 січня 2024 р. доступні онлайн:

https://gastroli.ua/tickets/vkradene-rizdvo-13-01-14-00/buy
https://gastroli.ua/tickets/vkradene-rizdvo-14-01-14-00/buy  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ