Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові поліція закупить спеціальні човни майже за 9 млн грн

Державна установа "Центр авіаційного забезпечення Національної поліції України" (місцезнаходження якої – м. Львів, вул. Збиральна, буд. 28) оголосила 4 тендери щодо закупівлі спеціальних поліцейських човнів: на 3,8 млн грн, 1,5 млн грн, 1,8 млн грн та 1,6 млн грн (загалом на 8800 000 грн).
Ілюстративне фото

Із тендерної документації вбачається, що за вищеназвані кошти – 8,8 млн грн -  ДУ "Центр авіаційного забезпечення Національної поліції України" загалом панує закупити 6 човнів , які мають бути поставлені до 31 грудня   2021 року за адресою: м. Львів, вул. Збиральна, 28.

Поміж посадових осіб замовника, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками закупівель спеціальних поліцейських човнів, у тендерній документації вказані: Лупко Михайло Іванович, начальник відділення закупівель ДУ «ЦАЗ Національної поліції України» (що відповідає за загальні питання проведення закупівель) та Науменко Сергій Миколайович, начальник Управління  авіації та поліції на воді НП безпілотної авіації України» (що уповноважений здійснювати зв'язок з учасниками  з питань технічних вимог до предмету закупівлі).

З відкритих джерел відомо, що минулого року ДУ «Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України»  за результатами тендеру замовила ТОВ «Акваспіріт» човен за 1,41 млн грн. Про це, зокрема, повідомлялось у публікації, оприлюдненій на веб-сайті «Наші гроші» -, «Поліція із шостої спроби замовила спеціальний човен майже за півтора мільйона».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ