Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові помер професор медуніверситету Іван Готь

У вівторок, 9 листопада, на 79-му році життя помер колишній декан факультету стоматології Львівського медуніверситету професор, Іван Готь.
Іван Готь, фото з фейсбуку

Про це у фейсбуці повідомив Мирон Угрин.

"Відійшов у вічність мій вчитель, колега, друг професор Готь Іван Мирославович, світла людина, життєлюб, людина яка підтримувала все передове в стоматології, зокрема дентальну імплантацію. Ми всі сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким… Спочивайте з Богом, вчителю…", – йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 10 листопада, о 17:00 у капличці на вул. Пекарській відбудеться парастас. А у четвер о 13:00 розпочнеться чин похорону.

Іван Готь народився 13 травня 1942 року у с. Гаї на Львівщині. З 1992 року очолював кафедру хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького. 13 років він був деканом стоматологічного факультету. Був членом президії щелепно-лицевих хірургів України, співзасновником Асоціації черепно-щелепно-лицевих хірургів України та Асоціації стоматологів Львівщини. Очолював Центр з надання допомоги дітям із вродженими вадами і пухлинами щелепно-лицевої ділянки. Автор понад 200 наукових праць, 8 монографій, співавтор 2 авторських свідоцтв, 6 патентів України. У 2001 році Американський біографічний інститут присвоїв йому звання "Людина року".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ