Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували концепцію європейського цифрового інноваційного хабу

Агенція регіонального розвитку у понеділок, 20 листопада, представила концепцію Львівського європейського цифрового інноваційного хабу (LEDI HUB). Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Його основна мета – створити на Львівщині комфортне цифрове середовище задля інноваційного розвитку, тестування нових технологій та обладнання для підприємств чи інших клієнтів, що включає допомогу малим і середнім підприємствам та органам місцевого самоврядування.

Про це повідомив член Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку Львівської області», голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської обласної ради Юрій Раделицький.

«Обговорили основні юридичні, технічні та організаційні питання.

Наступним кроком буде формування робочої групи та зустріч для фіналізаціі концепції, структури та напрямків хабу. Подача заявки на національний та надалі на європейський відбір в мережу EDIH.

EDIH - частина програми «Цифрова Європа» 2021-2027 від ЄС, в якій Україна бере офіційну участь з 2022 року. Метою є об‘єднати найкращі університети та приватні компанії, щоб створити локальний цифровий інноваційний хаб - LEDI HUB(EDIH)», - розповів Юрій Раделицький.

Провела засідання голова Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку Львівської області», голова комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва обласної ради Наталія Галецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ