Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові презентували нову вебплатформу для ведення бізнесу

На вебплатформі підприємці можуть отримати доступ до всіх інструментів фінансування та розвитку бізнесу.

Фото: Depositphotos

Минулого року Інвест офіс спільно зі Стамбульським центром розвитку підприємництва провів дослідження серед бізнесу львівського регіону, за результатами якого 46% підприємців ніколи не користувалися зовнішнім фінансуванням.Тому команда Інвест офісу ініціювала створення вебплатформи, яка обʼєднує всі можливості для бізнесу львівського регіону та України, повідомляють в ЛМР. 

«Вся країна працює над перемогою у цій війні. Але економічний тил – теж дуже важливий. Зібрати такі можливості в одному місці – чудова ініціатива, яка допоможе побачити всі актуальні програми на одній платформі. Робота Інвест офісу спрощує взаємодію між приватним та державним сектором і стала місцем, в якому зібрані програми та гранти для бізнесу», – зазначив Андрій Москаленко, перший заступник голови Львова.

Окрім додаткового фінансування, на сайті зібрана інформація про земельні ділянки та обʼєкти нерухомості Львівської області. Це допоможе підприємцям, які планують розширення або релокацію, знайти найкращий варіант під свої потреби. 

Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки компанії SoftServe, ІТ-фахівці якої розробили платформу на волонтерських засадах в межах корпоративної pro bono програми OpenTech. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ