Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували виставку фотопортретів “Краса поза часом”

Виставка робіт фотопроєкту “Краса поза часом” відбулась учора, 9 лютого, у Львівській медіатеці.

Серію портретних фото представили на виставці у чорно-білому форматі. Учасниками стали мешканці Львівської громади, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі. 

“Відвідувачі нашої установи справді найкращі. І ми маємо цьому підтвердження, що демонструють чудові світлини наших панів та панянок. Усі вони на фото харизматичні, емоційні, справжні. Кожне фото гідне обкладинки журналу”, - розповіли журналісту Гал-Інфо організатори. 

Як зазначила фотографиня, щоби якомога більше урізноманітнити дозвілля і залучити до участі літніх людей у центрі частенько проводять різні заходи. Одним з таких став фотопроєкт, де усі бажаючі змогли відчути себе в ролі моделей та позували у кадрі.

Загалом участь у проєкті взяли близько 15 людей похилого віку. 

"Мені було цікаво співпрацювати з людьми старшого віку, тому що там краса вже в прожитому досвіді.

Ти дивишся на ці зморшки і розумієш - це досвід. Хтось прийшов і їх потрібно було направляти у зйомці, однак деякі жінки готувалися, хтось прийшов нафарбований, хтось з накрученими бігудями. Насправді виставка цікава ще тому, що це перший досвід для них.

Тому портрет можна назвати такою першою зустріччю з самим собою, тому що ми іноді не сприймаємо себе ззовні", - розповіла журналісту Гал-Інфо фотографиня Наталі Хасанчі. 

На презентацію виставки та огляд фотопортретів прийшли чимало учасників. Зокрема пані Валентина Світлицька, що брала участь у фотосесії розповіла, що участь у чомусь подібному брала вперше. 

"Я була вражена коли зайшла і побачила ці знимки. Пози нам показували, тож саме це фото, що обрав фотограф я й не пам'ятала. Проте усі фото дійсно вийшли чудово", - зазначила пані Валентина.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ