Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують «Хутір розбещених душ»

24 січня о 17.00 у львівській книгарні «Є», що на пр. Свободи, 7, відбудеться презентація містичного роману Олени та Юлії Черніньких «Хутір розбещених душ».

Роман написаний у стилi буфонадної мiстики і присвячений нашим сучасникам - мешканцям мiста Л. Вiн про зганьбленi свiтогляди та потерту буденність нашого суспiльства, яке губить не тiльки гiднiсть, але й життя людей. Читач непомiтно зазирне у кватирки до містян різних соціальних прошарків, а також з острахом побачить iнший - паралельний свiт. Свiт, який десь поряд із нами… Моторошний край вiчного каяття та забуття...

В межах презентації будуть лунати ненав'язливі джазовi композиції у виконаннi віртуозного саксофонiста.

Сестри Олена та Юлія Чернінькі народились у творчій сім'ї: батько - художник, мати - музикант, бабуся і дідусь - театральні актори. Змалечку дівчата були оточені творчими людьми й богемною атмосферою. Любов до мистецтва прогресувала в сестрах з року в рік у всіх напрямках: музика, література, хореографія, живопис, фотографія… Тому не дивно, щоОлена, закінчивши Львівську комерційну академію, дуже швидко зрозуміла, що професія економіста - не для неї. Згодом вона закінчила ЛНУ ім.І.Франка (факультет культури та мистецтв), а після кількарічної праці артистки у Національній академічній хоровій капелі України «Трембіта», захопилась фотомистецтвом, відкрила у центрі Львова фотомайстерню.

-У кожній людині, на яку дивлюся через об'єктив фотоапарата,- зізнається Олена, -вбачаю героя чи героїню ймовірної книги, картини, кінострічки або історичного персонажа.

Юлія Чернінька 2005 року закінчила факультет культури та мистецтв ЛНУ ім.І.Франка та декілька років пропрацювала на посаді артистки в капелі «Трембіта». Зараз вона знову навчається на кафедрі журналістики ЛНУ ім.І.Франка. Любить природу, подорожувати.

Писати романи сестри Чернінькі почали давно. «Хутір розбещених душ» - їхня перша книга, яку видає Літературна агенція «Піраміда».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ