Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують конкурс молодіжних інновацій "Перезапуск місцевої демократії"

У понеділок, 10 червня, о 16:00, в приміщенні Львівської ОДА вул. Винниченка 18, каб. 412, відбудеться презентація програми розвитку молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивностіU-Inn2.0 REOLAD (RestartLocalDemocracy) ʺПерезапуск місцевої демократіїʺ, - інформує прес-служба ЛОДА.

Організаторами заходу є ГО ʺЦентр ʺЖіночі перспективиʺ.

На вас очікують інтерактивна дискусія з інноваторами та інноваторками, багато спілкування, мережування та ідей. І, найголовніше – це презентація нового сезону програми розвитку молодіжних інновацій U-Inn2.0 REOLAD (RestartLocalDemocracy).

Ви дізнаєтесь, як із користю провести літо, отримати більше знань про демократичні процеси і як можна на них впливати, як планувати і реалізовувати проекти, а також як виграти 200 тисяч гривень на реалвзацію ідей, яка має допомогти перезпустити місцеву демократію у вашій громаді!

Також ви зустрінетеся з переможцями конкурсу U-Inn 2018 ( представниками Львова ) та почуєте їх досвід участі у програмі .

Деталі на сайті: uinn.org.ua.

У випадку додаткових питань звертайтесь до організаторів заходу ГО ʺЦент ʺЖіночі перспективиʺ конт.тел. 067-674-07-70, 032-295-50-60  Марія.

На захід запрошуються представники/ці громадських організацій, активіст/ки, молодь, стартапи, розробник/ці, всі, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі.

Партнерами програми підтримки молодіжних інновацій є Міністерство молоді та спорту України, Державне агентство з питань електронного урядування України, Freedom House Ukraine, 1991 Incubator, Центр розвитку інновацій, Громадська рада доброчесності.

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту ʺГромадянське суспільство для посилення демократії та прав людиниʺ.

Вхід вільний, але для кращої організації заходу просимо заповнити коротку анкету за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ