Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові проведуть в останню путь Героя Григорія Барчишина

У вівторок, 11 липня, Львів попрощається з Героєм Григорієм Барчишином, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. .

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 15:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 15:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка Героя

Григорій Барчишин

Григорій Барчишин (03.04.1986–21.05.2023) Навчався у середній загальноосвітній школі №73 м. Львова. 

Закінчив Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського. Згодом здобув освіту у Львівському торговельно-економічному університеті за спеціальностями «маркетинг» та «правознавство». 

Був гравцем футбольних клубів «Карпати-2», «Оболонь» та «Чайка». Працював у колишньому Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області. 

Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини до лав військової частини А7376 Збройних Сил України. Виконуючи бойові завдання на східному напрямку, також евакуйовував поранених побратимів. 

У Григорія Барчишина залишилися дружина, син, батьки та брат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ