Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть відкриту зустріч з ветеранами про інклюзивне середовище

У Львові проведуть зустріч для рестораторів, готельєрів та громадськості.
ветерани

На події ветерани, ресторатори та громадськість обговорять те, як закладам стати місцем для спільного комфорту та взаємодії.

Про це повідомляє ЛМР

У Львові проведуть зустріч для рестораторів, готельєрів та громадськості, аби в неформальній атмосфері поспілкуватися про те, як заклади можуть стати комфортним місцем для ветеранів.

Захід проведуть 24 липня, в середу, о 17:00 в MAD BAR’s HOUSE, що на вул. Шевській, 10. Щоб прийти на зустріч, потрібно зареєструватись за посиланням.

"Гостинне середовище – це там, де є розуміння, привітність, немає бар’єрів у спілкуванні, спільному фізичному просторі, або їх зовсім мало. Для того, щоб створити таке середовище, треба спілкуватись, фіксувати, з якими бар’єрами маємо справу та думати, як разом їх мінімізувати. Тому запрошуємо усіх долучатись", - зазначає Христина Лебедь, керівниця міського управління туризму.

Серед учасників обговорення будуть:

– Володимир Рудковський, ветеран, амбасадор реабілітаційного центру Unbroken;

– Євген Шваб, ветеран 95 ОДШБР;

– Сергій Тітаренко, ветеран російсько-української війни, майор Армійської Авіації СВ ЗС України у відставці після поранення, психолог, керівник абілітаційного процесу НАВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ