Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде екологічний фестиваль "Чисте місто"

Масштабний просвітницький, виставково-розважальний захід із формування екологічної свідомості львів’ян та гостей нашого міста відбудеться 14 вересня у Львові – у ТРЦ Victoria Gardens!

Фестиваль організовує Екологічна ініціатива «ЧИСТЕ МІСТО (Львів)» за підтримки ЛКП «Зелене місто», Львівської міської ради, департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА.

Відвідувачі фестивалю зможуть дізнатися все про поводження із відходами, почути, що думають про охорону довкілля відомі люди, побачити спеціалізовану техніку, яка прибирає наше місто, скуштувати корисну екоїжу та ознайомитись із роботою підприємств, що роблять наше місто чистим, а спосіб життя здоровішим.

«Чисте місто» разом із екодрузями зберуть на одному майданчику знакові провідні екоініціативи та екопроекти, перевізників твердих побутових відходів, експертів, переробників вторинної сировини та виробників екологічної продукції.

На юних відвідувачів фестивалю чекають різноманітні екоігри, конкурси, еколотерея, майстер-класи та вистава «Знайдена лялька» Львівського обласного академічного театру ляльок.

Мета фестивалю – мобілізувати усіх львів‘ян, особливо молодь, навколо раціонального поводження з відходами та збереження довкілля.

Додамо, що до Екоініціативи Львівщини «Чисте місто» залучені громадські організації, школи, садочки, бібліотеки та багато інших партнерів.

Хтось не зробить наше місто чистим! Зробимо ми!

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, протягом наступного тижня у Львові говоритимуть про екологію — в місті стартує еко-тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ