Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові пройде Західноукраїнський форум партнерства: чого очікувати бізнесу?

2 грудня Львів прийматиме головну економічну подію року для заходу України – Західноукраїнський форум партнерства.
ХХ Міжнародний економічний форум (2021 рік) / фото з відкритих джерел

Степан Куйбіда, директор департаменту економічної політики Львівської ОВА, під час брифінгу у Медіацентрі Україна наголосив, що традиційно протягом десятків років Львівщина приймала Міжнародний економічний форум. Цьогоріч через повномасштабну війну, масштаби форуму є меншими, втім Західноукраїнський форум партнерства буде насичений на різноманітні заходи в інтерактивному форматі. 

“Завдяки партнерству абсолютно різних людей, різних гілок влади, різних інституцій, громадськості тощо, ми в цій синергії отримуємо те, що бачимо навколо себе те, як Україна і західні регіони протистоять російській федерації. 

Ми розуміємо, що за цим партнерством є дуже багато економіки. Оскільки ЗСУ виграють на полі битви економіка виграє війну”, – наголосив він. 

Учасники форуму упродовж дня матимуть можливість доєднатись до панельних дискусій та обговорити, що таке "економіка воєнного часу" та "економіка перемоги". Також понад 20 провідних фахівців у галузі економіки зі всієї України презентують кейси ефективної співпраці “громадськість-влада-бізнес”. 

У межах форуму відбудеться виставка релокованих підприємств та франшизного бізнесу, виставка українських стартапів Startup Expo та експо-виставка ключових підприємств регіону та країни Business Expo. Крім того, працюватиме найбільша платформа для нетворкінгу й обміну досвідом для представників бізнесу, влади й соціальної сфери.

Наталя Петрова, менеджерка проєктів Офісу економічного зростання USAID, наголосила, що для Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) важливим є підтримка партнерів, тому USAID підтримала проведення форуму.

“Неможливо покладатись тільки на міжнародну допомогу. Країна має ставати спроможною в наданні послуг, підтримці бізнесів, розвитку, прогресивному шляху, подоланню корупції й решти речей в яких залучені”, – зазначила менеджерка. 

Степан Куйбіда додав, що підприємець/-ця, що прийде на форум, точно отримає нові знайомства серед діючого бізнесу, матиме доступ до виставки товарів, що виробляє вітчизняний бізнес, познайомиться з прогресивними стартапами та учасниками, які згодом зможуть стати потенційними партнерами.

До слова, з програмою цьогорічного форуму можна ознайомитись за покликанням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ