Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройшло засідання робочої групи Європейського комітету регіонів

Вперше засідання робочої групи Європейського комітету регіонів проходить в Україні, у Львові. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Насправді цей важливий для нас візит ми розпочали ще вчора з вшанування пам’яті загиблих Захисників України. Також члени групи відвідали центр реабілітації Незламні, де мали нагоду поспілкуватися із захисниками, які зараз перебувають на лікуванні", - повідомив Садовий.

Він зауважив, що це надзвичайно важливо, адже багато з присутніх мають пряме відношення до того, що реабілітація та лікування можливі в Україні на такому високому рівні.

Перші результати:

– Гданськ передає Львову 1 мільйон злотих на реабілітацію. За ці гроші буде збільшено кількість стаціонарних ліжко-місць у центрі UNBROKEN.

– Тривають останні приготування перед стартом будівництва соціального житла для пацієнтів, які проходять реабілітацію у Львові. Місто отримало грант від ЄС – 19,6 мільйонів євро на будівництво. 

"Я озвучив пропозицію не чекати і вже зараз почати процес навчання українських громад. Не лише у столиці чи великих містах, а й всюди, навіть у найменшій громаді люди мають розуміти і добре знати, що означає бути членом Європейського Союзу. Маємо бути відповідальними і якісно використовувати усі можливості задля нашого майбутнього", - додав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ